Je vaším snom mať svoj stánok s rýchlym občerstvením? Toto všetko musíte urobiť!
Ak ste ešte nepočuli pojem ambulantný predaj, tak ide práve o predaj v pojazdných stánkoch s rýchlym občerstvením. Asi vám ako prvé napadne hygiena, ktorá je základnou podmienkou pri akomkoľvek predaji potravín a jedla. Ale je to všetko, čo musí byť v tomto type podnikania tip-top? [caption id="attachment_259" align="aligncenter" width="2662"] (zdroj: unsplash.com)[/caption] Hygiena na prvom mieste Začnime teda pri spomínanej hygiene. Áno, podľa nariadení Európskeho parlamentu, ktoré musí každý podnikateľ dodržiavať, si musíte zabezpečiť najmä zariadenie na dodržiavanie osobnej hygieny. Ide najmä o zariadenie na hygienické umývanie a osušenie vašich rúk. Miesto, kde budete predávať, musíte tiež zabezpečiť teplou alebo studenou pitnou vodou. Rovnako, ako musíte dodržiavať hygienu pri príprave jedla, ju musíte dodržiavať aj pri skladovaní a vyhadzovaní odpadu. Potraviny musíte udržiavať pri správnych teplotných podmienkach (najmä, ak ide…